Βραδινό

Συστατικά:

(Για 4 άτομα)

- 8 φέτες ψωμί

- 8 κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτας

- ξερή ρίγανη

- 350 γρ. τυρί φέτα

- 2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε κύβους

- 150 γρ. ελιές καλαμών σε ροδέλες

- ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Απλώνουμε τις φέτες του ψωμιού σε μια λαμαρίνα φούρνου.Χρησιμοποιώντας ένα λαδικό με λεπτή ροή, περιχύνουμε με ελαιόλαδο.Αλείφουμε από μια κουταλιά πελτέ ντομάτας σε κάθε φέτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη.Σπάμε τη φέτα με τα χέρια μας και τρίβουμε επάνω από τα πιτσάκια.Επαναλαμβάνουμε με τις πιπεριές και τις ελιές.Περιχύνουμε πάλι με ελαιόλαδο.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, για 15’ στους 180°C.Μέχρι να ροδίσει το τυρί και να τραγανίσουν οι βάσεις του ψωμιού!