Δεκατιανό

Συστατικά:
(Για 2 άτομα)

- 4 φέτες ψωμί

- βούτυρο για άλειμμα

- 1 μέτρια ντομάτα

- 1 κουτ. σούπας παρθένο ελαιόλαδο

- λίγη ξερή ρίγανη

- 150 γρ. μάνγκο κομμένο σε μικρούς κύβους

- 4 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα

- 2 κουτ. γλυκού μέλι

- λίγη κανέλα

Εκτέλεση:
Αλείφουμε τις φέτες με βούτυρο και ψήνουμε στην τοστιέρα.Κόβουμε τη ντομάτα σε μικρούς κύβους και απλώνουμε στις 2 φέτες, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ρίγανη.Στις υπόλοιπες δυο φέτες, απλώνουμε τους κύβους του μάνγκο, που έχουμε ανακατέψει σε ένα μπολ με το δυόσμο και το μέλι. Έπειτα τις πασπαλίζουμε με κανέλα.Κόβουμε τις φέτες, σε τρεις λωρίδες την καθεμία και σερβίρουμε!