Δεκατιανό

Συστατικά:

(Για 2 άτομα)

- 4 φέτες ψωμί

- 1 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο

- 12 ραπανάκια

- 4 φέτες γαλοπούλα φουαντρέ

- 4 φέτες edam light

- 4 κουτ. γλυκού μαγιονέζα

- φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι

- λίγο φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο.Κόβουμε τα ραπανάκια σε πολύ λεπτές φέτες και σοτάρουμε στο βούτυρο για μερικά λεπτά, μέχρι να γυαλίσουν.Αλείφουμε με μια κουταλιά μαγιονέζας κάθε φέτα και διπλώνουμε όμορφα επάνω τους τη γαλοπούλα και το τυρί.Μοιράζουμε τα ραπανάκια και πασπαλίζουμε με χοντρό πιπέρι και φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι. Σερβίρουμε!