Καλαμαράκια με τα κρεμμυδάκια

Χρόνος Προετοιμασίας 10’
Χρόνος Ψησίματος 15'
Δυσκολία Normal

Υλικά

  • Παξαμάς Κριθαροκουλούρα
  • Καλαμαράκια
  • Ούζο
  • Ντομάτα
  • Φρέσκος άνηθος
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Αλάτι / πιπέρι

Ψιλοκόβουμε τα καλαμαράκια και τα σοτάρουμε. Ύστερα, σβήνουμε με ούζο και προσθέτουμε ψιλοκομμένη ντομάτα.

Λίγο πριν ετοιμαστεί το μείγμα μας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο.

Απλώνουμε το μείγμα μας πάνω στον Παξαμά και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Παρόμοιες Συνταγές