Παντρεμένες Σαρδέλες με Παξαμά

Χρόνος Προετοιμασίας 5’
Χρόνος Ψησίματος 15’
Δυσκολία Normal

Υλικά

  • Παξαμάς Λαδιού
  • Σαρδέλα
  • Ντοματίνια
  • Φρέσκο θυμάρι
  • Ξερή ρίγανη
  • Δάφνη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι / πιπέρι

Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ύστερα, προσθέτουμε ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, ρίγανη, φρέσκο θυμάρι και 2 φύλλα δάφνης.

Αφού ψηθούν, τα απλώνουμε πάνω στον Παξαμά λαδιού και ραντίζουμε με φρέσκο ελαιόλαδο.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Παρόμοιες Συνταγές