Φθινοπωρινός ντάκος με βραστά λαχανικά (πατάτα, καρότο, παντζάρι)
Κρίθινος Μεγάλος Π.Γ.Ε.
Καλωσορίστε την κρητική παράδοση στο τραπέζι σας, με τον γνήσιο, διπλοφουρνιστό και τραγανό Κρίθινο Παξαμά. Με κριθάλευρο ολικής άλεσης (54%), προζύμι και βύνη κριθαριού, πλούσιο σε φυτικές ίνες και αυθεντική γεύση. Το ξεχωριστό, χορταστικό του σχήμα τον κάνει ιδανικό για να συνοδεύσει τη - γνωστή σε όλο τον κόσμο - μεσογειακή σαλάτα, τον αγαπημένο μας ντάκο.
ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ
Πηγή πρωτεϊνών - Πηγή εδώδιμων ινών
Υλικά
Πληροφορίες
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βράζουμε τα λαχανικά (πατάτες, καρότα και παντζάρια)
Τα κόβουμε κομματάκια και σε ένα μπωλ τα ανακατεύουμε με αλάτι και πιπέρι
Φτιάχνουμε τον ντάκο βάζοντας από πάνω 3-4 κσ ανάμεικτα λαχανικά και ραντίζουμε με μπόλικο ελαιόλαδο και ρίγανη. Σερβίρουμε με τον χυμό λεμονιού.
