Φθινοπωρινός ντάκος με βραστά λαχανικά (πατάτα, καρότο, παντζάρι)
Kριθαροκουλούρα Π.Γ.Ε.
Η γνήσια, διπλοφουρνιστή Κριθαροκουλούρα Παξαμάς φέρνει την κρητική παράδοση στο τραπέζι σας. Με αλεύρι ολικής άλεσης κριθαριού (54%) και προζύμι, συνδυάζει υψηλά διατροφικά οφέλη με την αυθεντική γεύση. Το ξεχωριστό, χορταστικό της σχήμα την κάνει ιδανική για να συνοδεύσει τη γνωστή σε όλο τον κόσμο μεσογειακή σαλάτα, τον αγαπημένο μας ντακό.
ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ
Πηγή πρωτεϊνών – πηγή εδώδιμων ινών
Υλικά
Πληροφορίες
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βράζουμε τα λαχανικά (πατάτες, καρότα και παντζάρια)
Τα κόβουμε κομματάκια και σε ένα μπωλ τα ανακατεύουμε με αλάτι και πιπέρι
Φτιάχνουμε τον ντάκο βάζοντας από πάνω 3-4 κσ ανάμεικτα λαχανικά και ραντίζουμε με μπόλικο ελαιόλαδο και ρίγανη. Σερβίρουμε με τον χυμό λεμονιού.
