Από το 1950 μέχρι και σήμερα ψήνουμε με αγάπη.
Η ιστορία ξεκινάει τρεις γενιές πριν, σε ένα μικρό φούρνο στη Σαντορίνη. Ο Μανώλης Καραμολέγκος μυείται από τον πατέρα του στην τέχνη της αρτοποιίας και μαθαίνει τα μυστικά της: από την επιλογή της πρώτης ύλης, στη δημιουργία νόστιμων συνταγών και τελικά στην παραγωγή προϊόντων άρτου που ξεπέρασαν σε φήμη τα όρια του νησιού.
Σήμερα, η ίδια αγάπη για ό, τι ψήνουμε παραμένει, και δίνει το ρυθμό σε όλους εμάς. Καθημερινά, συνεχίζουμε να συνδυάζουμε αυτήν την αγάπη με τις πλέον σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλά και μεθόδους παραγωγής. Εξελισσόμαστε με σεβασμό στην ιστορία μας, αλλά και με ζωντανό το όραμα για τη συνεχή αναβάθμιση της διατροφής, ξεκινώντας πάντα από τη βάση της, το ψωμί. Και πάντα με δέσμευση στη γεύση και την ποιότητα, σε κάθε τι που προσφέρουμε για το τραπέζι σας!