Μηλοπιτάκια
Σταρένιο
Η καρδιά της απόλαυσης! Το Καραμολέγκος Ψίχατοστ δεν είναι απλά ένα ψωμί χωρίς κόρα· είναι η ψίχα ενός απολαυστικού ψωμιού. Βρήκαμε τη λύση σε όλους εκείνους που πάντα αφήναν την κόρα από το τοστάκι τους. Φτιαγμένο με μια μοναδική συνταγή, για να απολαμβάνουν όλα τα μέλη της οικογένειας το καλύτερο μέρος ενός νόστιμου, μαλακού και αφράτου ψωμιού.
Ένα ψωμί Καθαρής Ετικέτας (Clean Label), χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, από 100% φυσικές πρώτες ύλες.
Υλικά
Πληροφορίες
Εκτέλεση

Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομματάκια.

Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τις 2 κουταλιές βούτυρο, προσθέτουμε τα μήλα και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να καραμελώσουν. Αποσύρουμε απ' τη φωτιά και ρίχνουμε κανέλα και γαρύφαλλο.

Ανοίγουμε μία - μία τις φέτες του τοστ με τον πλάστη ώστε να γίνουν πολύ λεπτές. Βάζουμε περίπου 1 κουταλιά από τα μήλα σε κάθε φέτα και τυλίγουμε.

Τοποθετούμε τα μηλοπιτάκια σε καλά βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφουμε με βούτυρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά (προθερμασμένος φούρνος).

Τέλος ρίχνουμε άχνη και κανέλα και σερβίρουμε!
