Beetroot sandwich
Scroll
Ingredients
Karamolegos Sliced Bread with 5 Whole Grains
5 tbsp. Katiki cheese
2 tsp. finely chopped fresh herbs
1 small boiled beetroot cut into thin slices
A handful of baby spinach
1 tbsp. olive oil
Salt
A pinch of chili powder
Information
Χρ. Προετοιμασίας
20'
Χρ. Ψησίματος
3'
Μερίδες
1
Difficulty
Εύκολο
Είδος συνταγής
Savory
Execution
- Αλείφουμε το κατίκι μυρωδικών στο ψωμί
- Προσθέτουμε τις ροδέλες παντζαριου
- βάζουμε τα φύλλα baby σπανάκι και «ραντίζουμε» με λίγο ελαιόλαδο.
- Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
01.
01.
Spread the herbs and Katiki cheese on the bread.
Spread the herbs and Katiki cheese on the bread.
02.
02.
Add the beetroot slices...
Add the beetroot slices...
03.
03.
... add the baby spinach leaves and drizzle with a bit of olive oil on top.
... add the baby spinach leaves and drizzle with a bit of olive oil on top.
04.
04.
Serve and enjoy!
Serve and enjoy!
SIMILAR RECIPES
Search more recipes
Breakfast