Καλαμποκιού
Oι πίτες με αλεύρι καλαμποκιού σας βάζουν ιδέες για νέες γευστικές προκλήσεις. Τυλίξτε ό,τι έχετε όρεξη και δημιουργήστε ένα νόστιμο και χορταστικό γεύμα με τις Αξιαγάπιτες με αλεύρι καλαμποκιού για Σουβλάκι Καραμολέγκος. Συνδυάστε τις με κρεατικά, αλλαντικά, λαχανικά ή τυριά, στον φούρνο ή στο τηγάνι, και απολαύστε!
Κάθε στιγμή μια αξιαγάπιτη ευκαιρία για έμπνευση.
Η ελληνική ονομασία του καλαμποκιού είναι «αραβόσιτος» = το σιτάρι των Αράβων καθώς εισήχθη στην Ελλάδα το 1600 από τη Βόρεια Αφρική.
Αλεύρι σίτου (47%), αλεύρι αραβοσσίτου (10%), νερό, μαγιά, ξίδι, αλάτι, ζάχαρη, γαλακτωματοποιητής: (μονο & διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, στεατόϋλο-2-γαλακτυλικό νάτριο), συντηρητικά (προπιονικό ασβέστιο, σορβικό οξύ), χρωστική (κουρκουμίνη).
- Οι αλλεργιογόνες ουσίες εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες.