Open toast καγιανάς
Scroll
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Χωρίς προσθήκη σε αλάτι & ζάχαρη
Γνωρίζατε ότι το 1/4 της ημερήσιας ποσότητας αλατιού που προσλαμβάνουμε με την τροφή μας προέρχεται από το ψωμί; Για αυτό, για όλους εσάς που πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας το αλάτι, αλλά και τη ζάχαρη, φτιάξαμε ένα νέο ψωμί, για να απολαύσετε το Ψωμί Ξανά, χωρίς στερήσεις!
Υλικά
2 φέτες ψωμί
2 αυγά
2 μεγάλες ντομάτες
¼ κγ γλυκιά πάπρικα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κατίκι, ρόκα και πιπέρι για γαρνίρισμα
Πληροφορίες
Χρ. Προετοιμασίας
1'
Χρ. Ψησίματος
8-10'
Μερίδες
2
Δυσκολία
Εύκολο
Είδος συνταγής
Αλμυρό
Πιάτα για αθλητές
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τις ντομάτες στο μούλτι και τις βάζουμε σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά τους
- Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν με την ντομάτα και να ψηθούν κι αυτά
- Σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένες φέτες ψωμί και προσθέτουμε από μία κουταλιά κατίκι, λίγο ρόκα και πιπέρι
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ψάξτε άλλες συνταγές
Πρωϊνό
