Παντρεμένες Σαρδέλες με Παξαμά
Scroll
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Λαδιού
Διπλοφουρνιστός και αφράτος, ο Παξαμάς λαδιού είναι ζυμωμένος με 18% λάδι ελιάς, για να ταξιδέψει τη γεύση σας και να προσφέρει ένα ιδανικό σνακ. Τόσο νόστιμος και κρατσανιστός, που τρώγεται ακόμα και μόνος του!
Πηγή πρωτεϊνών – Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα.
Υλικά
Παξαμάς Λαδιού
Σαρδέλα
Ντοματίνια
Φρέσκο θυμάρι
Ξερή ρίγανη
Δάφνη
Ελαιόλαδο
Αλάτι / πιπέρι
Πληροφορίες
Χρ. Προετοιμασίας
5'
Χρ. Ψησίματος
15'
Μερίδες
4
Δυσκολία
Μέτριο
Είδος συνταγής
Αλμυρό
Εκτέλεση
01.
01.
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ύστερα, προσθέτουμε ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, ρίγανη, φρέσκο θυμάρι και 2 φύλλα δάφνης.
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ύστερα, προσθέτουμε ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, ρίγανη, φρέσκο θυμάρι και 2 φύλλα δάφνης.
02.
02.
Αφού ψηθούν, τα απλώνουμε πάνω στον Παξαμά λαδιού και ραντίζουμε με φρέσκο ελαιόλαδο.
Αφού ψηθούν, τα απλώνουμε πάνω στον Παξαμά λαδιού και ραντίζουμε με φρέσκο ελαιόλαδο.
03.
03.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ψάξτε άλλες συνταγές
Γεύμα