Πεϊνιρλι με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια και αυγό
Scroll
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Πεϊνιρλί Brioche
Πεντανόστιμη και αφράτη brioche βάση για πεϊνιρλί, έτοιμη να τη γεμίσεις με ό,τι λαχταράς! Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό κάθε μέρα και απολαύστε ένα πλούσιο και χορταστικό γεύμα. Συνδυάστε τις με 4 τυριά ή, για πιο γκουρμέ επιλογές, με τριμμένη γραβιέρα και μία λεπτή στρώση σάλτσας πέστο. Ψήστε στον φούρνο και απολαύστε το δικό σας γευστικό ταξίδι.
Υλικά
2 πεϊνιρλί
2 αυγά
4 μανιτάρια μικρά λευκά σε φετάκια
6 κσ κρέμα γάλακτος
¼ κγ σκόρδο σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Πληροφορίες
Χρ. Προετοιμασίας
5'
Χρ. Ψησίματος
15'
Μερίδες
2
Δυσκολία
Εύκολο
Είδος συνταγής
Αλμυρό
Εκτέλεση
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με τα μανιτάρια, το σκόρδο, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι
- Γεμίζουμε τα δύο πεϊνιρλί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 10’
- Βγάζουμε από τον φούρνο και σπάμε στο κέντρο του κάθε πεϊνιρλί από ένα αυγό (αν θέλουμε αφαιρούμε λίγο από το ασπράδι πριν το ρίξουμε στο πεϊνιρλί) και λίγο αλάτι και πιπέρι
- Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5’ μέχρι να γίνει και το αυγό και σερβίρουμε.
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ψάξτε άλλες συνταγές
Γεύμα
