Ρατατουί με ψωμί
HIGH PROTEIN
Πιστός στο όραμα για καινοτομία και ποιοτικά προϊόντα, ο Καραμολέγκος με την νέα σειρά ΚΑΠΠΑ, μας θυμίζει ότι το ψωμί είναι για όλους!
Το ψωμί ολικής άλεσης High Protein ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Με 6 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά φέτα και υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες, είναι ιδανικό για εκείνους που έχουν απαιτητική καθημερινότητα. Αποτελεί μια θρεπτική επιλογή και ενδείκνυται για μια ισορροπημένη διατροφή. Το φυσικό προζύμι δικής μας παραγωγής εξασφαλίζει ότι παραμένει φρέσκο και νόστιμο μέχρι την τελευταία φέτα.
Ένα ψωμί Καθαρής Ετικέτας (Clean Label), χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, από 100% φυσικές πρώτες ύλες.
Υλικά
Πληροφορίες
Εκτέλεση
- Σε μια λαμαρίνα απλώνουμε όλες τις ροδέλες λαχανικών και ραντίζουμε με μπώλικο ελαιόλαδο, το σκόρδο λιωμένο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε με τα χέρια μας προσεχτικά να μη λιώσουμε τις ντομάτες
- Κόβουμε το ψωμί στα τέσσερα και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο
- Σε μια ταρτιέρα ή στρογγυλό ταψάκι βάζουμε τον χυμό ντομάτας στη βάση με το κρεμμύδι, λίγο ελαιόλαδο, λίγο φρέσκο θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε
- Βάζουμε πάνω από τη σάλτσα τα υλικά μας με την εξής σειρά σχηματίζοντας μια σπείρα: ψωμί-πατάτα-ντομάτα-κολοκυθάκι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
- Ραντίζουμε με μπώλικο ελαιόλαδο, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 35’. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10’ να ροδίσει το ψωμί.