Σάντουιτς με παστράμι και chutney ροδάκινου
Scroll
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Λαδιού
Διπλοφουρνιστός και αφράτος, ο Παξαμάς λαδιού είναι ζυμωμένος με 18% λάδι ελιάς, για να ταξιδέψει τη γεύση σας και να προσφέρει ένα ιδανικό σνακ. Τόσο νόστιμος και κρατσανιστός, που τρώγεται ακόμα και μόνος του!
Πηγή πρωτεϊνών – Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα.
Υλικά
Ψωμί σε Φέτες Οκτάσπορο
2 κ.σ. chutney ροδάκινο
1 φέτα παστράμι
Φύλλα ρόκας
2 κ.σ. flakes παρμεζάνας
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Χρ. Προετοιμασίας
5'
Χρ. Ψησίματος
15'
Μερίδες
1
Δυσκολία
Εύκολο
Είδος συνταγής
Γλυκό
Πιάτα για αθλητές
Εκτέλεση
01.
01.
Αλείφουμε το κατίκι μυρωδικών στο ψωμί.
Αλείφουμε το κατίκι μυρωδικών στο ψωμί.
02.
02.
Προσθέτουμε τις ροδέλες παντζαριού…
Προσθέτουμε τις ροδέλες παντζαριού…
03.
03.
… βάζουμε τα φύλλα baby σπανάκι και «ραντίζουμε» με λίγο ελαιόλαδο.
… βάζουμε τα φύλλα baby σπανάκι και «ραντίζουμε» με λίγο ελαιόλαδο.
04.
04.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ψάξτε άλλες συνταγές
Γεύμα