Λαδιού
Διπλοφουρνιστός και αφράτος, ο Παξαμάς λαδιού είναι ζυμωμένος με 18% λάδι ελιάς, για να ταξιδέψει τη γεύση σας και να προσφέρει ένα ιδανικό σνακ. Τόσο νόστιμος και κρατσανιστός, που τρώγεται ακόμα και μόνος του!
Πηγή πρωτεϊνών – Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα.
Γιατί άλλο παξιμάδι και άλλο παξαμάς.
Μια από τις πρώτες ονομασίες του παξιμαδιού, ήταν «Διπυρίτης Άρτος», γιατί έμπαινε δύο φορές στο φούρνο, δηλαδή στην πυρά.
Αλεύρι σίτου (70%), ελαιόλαδο (21,5%), μαγιά, αλάτι.
- Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από σίκαλη, σουσάμι, σόγια, καρπούς με κέλυφος (αμύγδαλα, καρύδια) και γάλα.