Σκορδόψωμο με τυρί και μαϊντανό
ΖΕΑΣ
Πιστός στο όραμα για καινοτομία και ποιοτικά προϊόντα, ο Καραμολέγκος με την νέα σειρά ΚΑΠΠΑ, μας θυμίζει ότι το ψωμί είναι για όλους!
Μια επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής, συνδυάζοντας αφράτη υφή, εξαιρετική γεύση και πάνω από όλα υψηλή διατροφική αξία που προέρχεται από το αλεύρι Ζέας και το φυσικό προζύμι. Το ψωμί με αλεύρι ολικής άλεσης Ζέας αποτελεί διαχρονική επιλογή που δε λείπει από το τραπέζι όσων αναζητούν ανώτερη γεύση και ποιότητα στο ψωμί τους.
Ένα ψωμί Καθαρής Ετικέτας (Clean Label), χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, από 100% φυσικές πρώτες ύλες.
Υλικά
Πληροφορίες
Εκτέλεση
Λιώνουμε τα σκόρδα μέσα στο ελαιόλαδο και το πιπέρι και ανακατεύουμε
Ανακατεύουμε το τριμμένο τυρί με τον μαϊντανό
Αλείφουμε τα ψωμιά παντού με το ελαιόλαδο-σκόρδο
Πασπαλίζουμε τα ψωμιά παντού με το τυρί-μαϊντανό
Τυλίγουμε τα ψωμιά περιμετρικά (με ακάλυπτο το πάνω μέρος τους) και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο γκριλ στους 220 για 10
