Σκορδόψωμο με τυρί και μαϊντανό
Ζέας
Μια καλλιέργεια αναβιώνει μετά από χρόνια στο Αγρόκτημα Αντωνόπουλου και παράγει χωρίς λιπάσματα – σπόρους υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και πρωτεϊνες. Οι σπόροι αλέθονται σε πετρόμυλο και τα άλευρα Ζέας γεννιούνται , με όλα τα θρεπτικά τους συστατικά ατόφια.
Με φυσικό προζύμι παραγωγής μας, πλούσιο σε ποιότητα και γεύση , το Ψωμί σε φέτες Ζέας φτάνει στο τραπέζι μας και γεμίζει με γνήσια νοστιμιά την καθημερινή μας διατροφή.
Ένα ψωμί Καθαρής Ετικέτας (Clean Label), χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, από 100% φυσικές πρώτες ύλες.
Υλικά
Πληροφορίες
Εκτέλεση
Λιώνουμε τα σκόρδα μέσα στο ελαιόλαδο και το πιπέρι και ανακατεύουμε
Ανακατεύουμε το τριμμένο τυρί με τον μαϊντανό
Αλείφουμε τα ψωμιά παντού με το ελαιόλαδο-σκόρδο
Πασπαλίζουμε τα ψωμιά παντού με το τυρί-μαϊντανό
Τυλίγουμε τα ψωμιά περιμετρικά (με ακάλυπτο το πάνω μέρος τους) και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο γκριλ στους 220 για 10
