Καλαμαράκια με τα κρεμμυδάκια
Scroll
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κρίθινος
Καλωσορίστε την κρητική παράδοση στο τραπέζι σας, με τον γνήσιο διπλοφουρνιστό και τραγανό Κρίθινο Παξαμά. Με κριθάλευρο ολικής άλεσης (70%), προζύμι και βύνη κριθαριού, πλούσιο σε φυτικές ίνες και αυθεντική γεύση. Ένα προϊόν προσεκτικά επιλεγμένο που μυεί και εσάς στο γευστικό μυστικό του.
Πηγή πρωτεϊνών – υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες – χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα.
Υλικά
Παξαμάς Κριθαροκουλούρα
Καλαμαράκια
Ούζο
Ντομάτα
Φρέσκος άνηθος
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Αλάτι / πιπέρι
Πληροφορίες
Είδος συνταγής
Αλμυρό
Εκτέλεση

01.
01.
Ψιλοκόβουμε τα καλαμαράκια και τα σοτάρουμε. Ύστερα, σβήνουμε με ούζο και προσθέτουμε ψιλοκομμένη ντομάτα.
Ψιλοκόβουμε τα καλαμαράκια και τα σοτάρουμε. Ύστερα, σβήνουμε με ούζο και προσθέτουμε ψιλοκομμένη ντομάτα.

02.
02.
Λίγο πριν ετοιμαστεί το μείγμα μας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο.
Λίγο πριν ετοιμαστεί το μείγμα μας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο.

03.
03.
Απλώνουμε το μείγμα μας πάνω στον Παξαμά και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Απλώνουμε το μείγμα μας πάνω στον Παξαμά και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ψάξτε άλλες συνταγές
Γεύμα
