Καλαμαράκια με τα κρεμμυδάκια
Scroll
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Kριθαροκουλούρα
Η γνήσια, διπλοφουρνιστή Κριθαροκουλούρα Παξαμάς φέρνει την κρητική παράδοση στο τραπέζι σας. Με αλεύρι ολικής άλεσης κριθαριού (50%) και προζύμι, είναι η ιδανική επιλογή για να συνοδεύσει τις σαλάτες σας – και όχι μόνο- χαρίζοντας υψηλά διατροφικά οφέλη, αλλά και αυθεντική γεύση.
Πηγή πρωτεινών- υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες- χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα.
Υλικά
Kριθαροκουλούρα- Αυθεντικός ντάκος
Καλαμαράκια
Ούζο
Ντομάτα
Φρέσκος άνηθος
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Αλάτι / πιπέρι
Πληροφορίες
Είδος συνταγής
Αλμυρό
Εκτέλεση

01.
01.
Ψιλοκόβουμε τα καλαμαράκια και τα σοτάρουμε. Ύστερα, σβήνουμε με ούζο και προσθέτουμε ψιλοκομμένη ντομάτα.
Ψιλοκόβουμε τα καλαμαράκια και τα σοτάρουμε. Ύστερα, σβήνουμε με ούζο και προσθέτουμε ψιλοκομμένη ντομάτα.

02.
02.
Λίγο πριν ετοιμαστεί το μείγμα μας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο.
Λίγο πριν ετοιμαστεί το μείγμα μας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο.

03.
03.
Απλώνουμε το μείγμα μας πάνω στον Παξαμά και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Απλώνουμε το μείγμα μας πάνω στον Παξαμά και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ψάξτε άλλες συνταγές
Γεύμα
