Παξιμάδια με φάβα, καραμελωμένα κρεμμύδια και ελιές
Κρίθινος
Καλωσορίστε την κρητική παράδοση στο τραπέζι σας, με τον γνήσιο διπλοφουρνιστό και τραγανό Κρίθινο Παξαμά. Με κριθάλευρο ολικής άλεσης (70%), προζύμι και βύνη κριθαριού, πλούσιο σε φυτικές ίνες και αυθεντική γεύση. Ένα προϊόν προσεκτικά επιλεγμένο που μυεί και εσάς στο γευστικό μυστικό του.
Πηγή πρωτεϊνών – υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες – χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα.
Υλικά
Πληροφορίες
Εκτέλεση
Καραμελώνουμε τα κρεμμύδια κόβοντάς τα μικρά κομμάτια και σωτάροντάς τα με το ελαιόλαδο για 10' σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτω τη ζάχαρη και σιγοβράζω για 20'. Στο τέλος προσθέτω το βαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι κι ανακατεύω.
Βάζω από μια κσ φάβα σε κάθε παξιμάδι. Προσθέτω από πάνω καραμελωμένο κρεμμύδι, ελιές, πιπέρι και ελαιόλαδο. Σερβίρω με μια φέτα λεμόνι σε κάθε παξιμάδι.